Суші-бар

сушибар2Мобільний суші-бар

Сьогодні велику популярність отримало блюдо японської кухні – суші, що має великий попит у любителів морських продуктів. Протягом цієї розмови, хотілося б поговорити про ідею, створити прибутковий бізнес по приготуванню суші за допомогою пересувного бару. Готуючи делікатеси японської кухні, є можливість непогано заробити, а мобільність комплексу, створеного за рахунок пересувного фургона, допоможе прискорити окупність бізнесу.
У будь-якому місті екзотичні блюда японської кухні відрізняються своєю вишуканістю і мають постійних гурманів. Широкий споживчий попит мають такі делікатеси,як – суші, ролли, суси. Окрім своєї популярності, вони ще і приносять непоганий прибуток.
Що б приготувати такі блюда, необхідно мати спеціальні навички і теоретичні знання. Згодилися б і нові ідеї в тонкощах приготування своєрідних японських блюд.Основа приготування закладена у випробуваній віками традиційній рецептурі. Раніше, процес приготування суші і роллов вимагав певних витрат і був трудомістким.
З приходом нових технологій багато фірм роблять устаткування, яке доступне в ціні і значно спрощує процес приготування блюд. Такі сучасні апарати легко розміщуються в звичайному фургоні. А бізнес легко впишеться в систему закладів швидкого харчування і вуличну торгівлю. Що, не мало
важливо, з’явиться можливість розпочати власну справу з невеликих витрат.
Готують японські суші на основі морепродуктів, риби і рису. Доповненням служать всілякі спеції, які зберігаються в холодильнику при нульовій температурі.
У наших регіонах звичніші і відоміші такі різновиди суші :
– Нігіри суші-кульки, які готують з рибної нарізки і рису.сушибар
– Суші маки-ролли складаються з начинки, загорнутої у водорості.
– Суші ура-маки-ролли, де рис знаходиться згори.
– Суші гункан. Тут використовують водорості норі. Їх оформляють у формі човника з рису і роблять начинку з риби.
– Суші оси-дзуси пресують шарами.
– Тираси-дзуси -фрізних видів асорті.
Для прибуткового бізнесу треба дотримуватися двох ідей:строго дотримуватися технологічного процесу приготування, який відповідатиме встановленим санітарним нормам, і забезпечить хорошу мобільність,встановивши усе необхідне устаткування в автомобільному закритому причепі. Враховуйте той факт,що у вас повинне залишатися місце для розміщення холодильника і для робочого простору.

Читайте також: Організація фуршетів

 

1 Comment

  1. Pingback: Чайна церемонія | Український бізнес портал

Comments are closed.